Search the Community

Showing results for tags 'r-link2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Kadjar Forum Noticeboard
    • New Member Announcements
    • Forum News
  • Renault Kadjar Forums
    • Kadjar General Discussions
    • My Renault Kadjar
    • Renault Kadjar Images & Videos
    • Renault R-Link
    • Kadjar In The Media
    • Kadjars Spotted
    • Renault Kadjar Reviews
    • Legal Eagles
  • Renault Kadjar Technical Forums
    • 'How To' Guides For The Renault Kadjar
    • Engine & Technical Discussions
    • Wheels, Tyres, Brakes & Suspension
    • Interior & Exterior
    • Electrics, ICE and Lighting
    • Renault Kadjar Technical Issues & Problems
  • Renault Kadjar Model Specific Forums
  • Renault Kadjar Owners Club
    • Renault Kadjar Owners Club Membership
  • Renault Kadjar Marketplace
    • Opie Oils
    • New/Used Kadjars For Sale
    • Members Classifieds
  • Regional Kadjar Forums
    • Renault Kadjar Forum - France
  • Off Topic Area
    • The Bar
    • Other Car News

Found 5 results

  1. Hack the nav files?

    I moved my post to this new topic. So, I intend to try to hack the "update" files for navigation. I re-downloaded the 2015 maps files. I changed the extension of the files from .sku to .zip. I downloaded from internet new maps (Q1 - 2017) I downloaded from internet a md5 generator. I checked if my md5 will generate the same code as the Renault (it does). I replaced in the zip files the Renault maps with my new maps and my new md5 files. I made new md5 codes for the .zip files. I renamed the .zip back to .sku Seems to be OK. But if it is not.... just wondering if I will be able to reset the R Link. And I see that the .stm files just say purpose="copy" I want to have the buildings directory (for those nice 3d buildings and landmarks) I am not sure if I need to change the purpose to something else... So, some help from somebody with better skills than mine will be appreciated!!!
  2. R-Link 2 Iphone Bluetooth problem

    So, I have been browsing this forum for a bit and found one thread that was about my problem, I guess, but it was flodded with Android answers. That didn't really help me out Anyhow, the problem I have, is that I can connect my iPhone 6s Plus to R-Link. I can use the phone but for some reason, when I'm heading into Media, the bluetooth is grey. I bought the car yesterday and the dealer who had an old Samsung could connect, play music via bluetooth. Then I picked up my wife, who has a iPhone 7. Connected and could play music via bluetooth. So this morning, I got my old iPhone 5 out. With IOS 9 on it, but the same problem continued. I mean, is it just me the car hates? I have tried all the basic stuff, restart my iPhone, re-connect it to R-Link and all that jaz. Do anyone in here have any suggestions on what to do next?
  3. Android Auto

    I had replied to a previous post but thought I'd post it here for all to see just incase people are awaiting information on Android Auto. Excuse the small text in the screenshot but it's from a conversation I had today via online chat with Renault on Android Auto availability
  4. R-Link 2 Iphone Bluetooth problem

    So, I have been browsing this forum for a bit and found one thread that was about my problem, I guess, but it was flodded with Android answers. That didn't really help me out Anyhow, the problem I have, is that I can connect my iPhone 6s Plus to R-Link. I can use the phone but for some reason, when I'm heading into Media, the bluetooth is grey. I bought the car yesterday and the dealer who had an old Samsung could connect, play music via bluetooth. Then I picked up my wife, who has a iPhone 7. Connected and could play music via bluetooth. We have the same IOS version So this morning, I got my old iPhone 5 out. With IOS 9 on it, but the same problem continued. I mean, is it just me the car hates? I have tried all the basic stuff, restart my iPhone, re-connect it to R-Link and all that jaz. Do anyone in here have any suggestions on what to do next? Kind regards, Tobias
  5. R-Link 2 Iphone Bluetooth problem

    So, I have been browsing this forum for a bit and found one thread that was about my problem, I guess, but it was flodded with Android answers. That didn't really help me out Anyhow, the problem I have, is that I can connect my iPhone 6s Plus to R-Link. I can use the phone but for some reason, when I'm heading into Media, the bluetooth is grey. I bought the car yesterday and the dealer who had an old Samsung could connect, play music via bluetooth. Then I picked up my wife, who has a iPhone 7. Connected and could play music via bluetooth. So this morning, I got my old iPhone 5 out. With IOS 9 on it, but the same problem continued. I mean, is it just me the car hates? I have tried all the basic stuff, restart my iPhone, re-connect it to R-Link and all that jaz. Do anyone in here have any suggestions on what to do next?